Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sporten in Neteland : sport en spel jeugdboekenmaand en G-sporters

Sport en Spel: Jeugdboekenmaand bij Bib Neteland
 
Maart staat weer in het teken van de Jeugdboekenmaand, en dit jaar draait alles om 'Sport & Spel'. Bibliotheek Neteland heeft een gevarieerd spel- en sportprogramma samengesteld voor kinderen en jongeren tussen 3 en 15 jaar oud.
 
Laat je meeslepen door een spannende speurtocht, uitdagend opdrachtenparcours, energiek beweegpad, beweegbingo en laddercompetitie. Daarnaast kan je genieten van verschillende voorlees- en knutselmomenten, tweetalig voorlezen, een boeiende tentoonstelling over spelen en sporten, een interactief bibsterspel op de tablet, en tal van andere activiteiten. Breng deze maand zeker een bezoek aan de bibliotheek om nieuwe boekensporten en leesspelletjes te ontdekken. Het volledige programma ontdek je op www.regioneteland.be/jeugdboekenmaand.
 
G-sporter, zin om te beweGen?
In samenwerking met G-sport Vorselaar VZW organiseert Neteland tijdens de paasvakantie een uitdagende sportdriedaagse met een gevarieerd aanbod aan sporten. 
Op woensdag 10, donderdag 11 en vrijdag 12 april kan je van 9.00 tot 16.00 uur mee komen sporten in sportcentrum ‘De Dreef’, Oostakker 1 in Vorselaar. Op het programma: bal- en slagsporten, parcours, estafettespellen, … Het programma per dag vind je op www.regioneteland.be/g-sport.
Je betaalt 6 euro per halve dag. UiTPAS-houders met kansentarief betalen 1,20 euro per halve dag. Inschrijven kan vanaf maandag 4 maart via www.vorselaar.be/eloket/sport of aan het onthaal van het gemeentehuis van Vorselaar, na afspraak op het nummer 014 50 11 01.

Deel dit artikel